Летни ваканционни занимания

 

Кариерно ориентиране и през лятната ваканция 🙂 👮‍♀️👷‍♀️👩‍🍳🧑‍⚕️🧑‍🌾👩‍🎓🧑‍🎤👨‍🏫🧑‍💻🧑‍💼🧑‍🔧👩‍🔬🧑‍🚒👩‍⚖️

Всяка година ОДК съвместно с община Перник организират и провеждат летния отдих на децата и учениците от града. В него са включени различни интерактивни занимания, провеждани в два блока – сутрешен и следобеден. В сутрешния блок се провеждат занимания по спортни дейности на открито, а в следобедния блок са заниманията по интереси в специализираните зали и ателиета, забавни и развлекателни игри, посещения на изложби, музеи, природни и културни забележителности. Организират се и образователни беседи и лекции с гост лектори.

 

ЛЕТЕН ЛАГЕР – ”ЛЯТО 2024”

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
За поредна година ЦПЛР – Обединен детски комплекс Перник ще проведе едномесечен Летен лагер в периода 01.07 – 31.07.2024 г.
В рамките на Летния лагер сме подготвили пъстра програма от дейности за децата. Преподавалите на Центъра са специалисти в областта на различните изкуства (музика, танци, театър, изобразителни и приложни дейности), спорт, хуманитарни дейности и кариерно ориентиране. Те ще провеждат дейностите си с децата в различни аудитории, зали и пространства, в зависимост от спецификата на заниманието. Ще има дейности на открито, настолни игри, в това число и спортни и занимателни игри.
Програмата е разнообразна и динамична, децата ще имат възможност активно да бъдат ангажирани в образователни и артистични дейности, да спортуват и да почиват.
Началото на лагера е в диапазона 09:00 – 09:15 часа всеки ден,
краят: 16:00-16:30 часа; Време за обяд от 12:00 до 13:00 ч. ( децата сами носят обяда си или имат ангажимент да закупят такъв)!

Капацитет на записване в Летен лагер 2024 до – 50 деца:
Критерий: Записване на деца завършили 1. клас. Възрастова граница от 8 г. до 14 г.

Моля да следите имейлите, които сте подали за кореспонденция, защото на тях може да бъде изпратена допълнителна информация за Летен лагер 2024 г.
Както и на посочените от Вас телефонни номера.

За допълнителни въпроси може да звъните на тел.: 0882117070 и 0887464654

Летни ваканционни занимания